Начало Други Победа доближи Миро до нова титла в кеча (ВИДЕО)

Победа доближи Миро до нова титла в кеча (ВИДЕО)

Победа доближи Миро до нова титла в кеча (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, записа впечатляващ успех над канадецa Итън Пейдж в един от квалификационните мачове за най-новата титла – AEW All-Atlantic.

Представящият страната ни в надпреварата българин, елиминира Пейдж след двубой, продължил около 10 минути пред препълнените трибуни на „Chaifetz Arena“ в Сейт Луис, Мисури на събитието AEW Dynamite 141.

Завършекът беше в стил „Миро“ – любимата му хватка за предаване!

Пейдж е една от звездите на All Elite Wrestling като има над 20 успеха за организацията и на няколко пъти достига до шампионски сблъсък за пояса TNT, което прави победата на Миро още по-впечатляваща. Тя му донесе и директна битка за трофея.

Мегасблъсъкът за пояса ще се проведе в двубой между четирима кечисти, тип „фатална четворка“ на „Pay Per View“- събитието „AEW Forbidden Door“, което ще се състои на 26 юни. В него, освен Миро, участие ще вземат Пак (бивша звезда на WWE), победителят от другия квалификационнен мач, противопоставящ Пента Оскуро и Малакай Блек, както и звезда на New Japan Pro Wrestling – NJPW.

Новата титла в най-бързо развиващата се кеч компания в света – AEW беше създадена на 8 юни в партньорство с най-известната японска организация в развлекателния спорт – New Japan Pro Wrestling – NJPW.

Първият турнир за определяне на шампиона вече стартира, а финала в надпреварата ще противопостави финалистите от AEW, с тези – от NJPW.

Припомняме, че Миро се завърна по най-добрия начин в кеча. Родната звезда в развлекателния спорт буквално разби бившата звезда на Световната федерация по кеч – Джон Морисън, вече известен като „Джони Елит“ след повече от половин година отсъствие на шоу на All Elite Wrestling!