Начало Други Миро се завърна с гръм и трясък в AEW (ВИДЕО)

Миро се завърна с гръм и трясък в AEW (ВИДЕО)

Миро се завърна с гръм и трясък в AEW (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW,  се завърна по най-добрия начин в All Elite Wrestling след като прекара няколко дни почивка в родната България.

На събитието „AEW Dynamite 92“, състояло се пред пълния стадион на федерацията в Джаксънвил, Флорида, родната звезда защити за четвърти път колана си на шампион на TNT.

Миро надделя над Брайън Палмър-младши, но успехът дойде доста трудно. Нашенецът беше контриран на няколко пъти в двубоя от младия американец, получавайки тежки удари в главата. Въпреки това, пловдивчанинът съумя да обърне развоя на срещата в своя полза и след 7 минути и 37 секунди се поздрави с пореден успех.

Това беше четвърта защита на титлата, след като преди това Миро надделя над Евил Уно, Данте Мартин и Ланс Арчър.

Успехът беше под номер 11 в индивидуален двубой за Миро от 11 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“ .

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).