Начало Други Миро разби най-добрия си приятел в AEW (ВИДЕО)

Миро разби най-добрия си приятел в AEW (ВИДЕО)

Миро разби най-добрия си приятел в AEW (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, взе участие в шоуто AEW Dynamite, което се проведе пред пълни трибуни в Джаксънвил, Флорида. Нашенецът причака зад кулисите Киб Сейбиън, с когото си партнират на двойки във федерацията, и го разби от бой.

Това, най-вероятно, означава край на партньорството по двойки между двамата кечисти като е и добра новина за българина, защото той ще може да се концентрира в „сингъл“- срещите.

Именно там е силата на родната звезда като Миро все още няма загуба в индивидуален сблъсък. Балансът му 5 победи в 5 срещи.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).