Начало Други Миро влиза в нова битка за титла в кеча (СНИМКА)

Миро влиза в нова битка за титла в кеча (СНИМКА)

Миро влиза в нова битка за титла в кеча (СНИМКА)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, ще спори в елиминационен сблъсък за нова титла в All Elite Wrestling. Пловдивчанинът влиза в битка за най-новия шампионски пояс – AEW All-Atlantic Championship.

Миро ще излезе на ринга срещу канадеца Итън Пейдж в една от най-интересните срещи на предстоящото събитие на организацията AEW Dynamite, което ще се проведе на 15 юни.

Новата титла в най-бързо развиващата се кеч компания в света – AEW беше създадена на 8 юни в партньорство с най-известната японска организация в развлекателния спорт – New Japan Pro Wrestling – NJPW.

Първият турнир за определяне на шампиона вече стартира, а финала в надпреварата ще противопостави финалистите от AEW, с тези – от NJPW.

Битката за трофея ще се проведе в двубой между четирима кечисти, тип „фатална четворка“ на „Pay Per View“- събитието „AEW Forbidden Door“, което ще се състои на 26 юни.

В елиминационната схема за трофея участват кечисти от различни държави като освен Миро, представящ България, и Пейдж, представящ Канада, в нея попадат от AEW: нидерландската звезда Малакай Блек (бивш кечист на WWE), Пента Оскуро (Мексико), Бъди Матюс (Нова Зеландия), както и Пак (Великобритания, който е друга бивша звезда на WWE).

Припомняме, че Миро се завърна по най-добрия начин в кеча. Родната звезда в развлекателния спорт буквално разби бившата звезда на Световната федерация по кеч – Джон Морисън, вече известен като „Джони Елит“ след повече от половин година отсъствие на шоу на All Elite Wrestling, състояло се преди 10 дни!