Начало ММА UFC освободиха още трима бойци

UFC освободиха още трима бойци

UFC освободиха още трима бойци
0

Най-голямата и известна ММА верига в света прекрати трудовото си отношение с нови трима състезатели. Това са Рожерио Бонторин, Хана Сайфърс и Зарух Адашев. Причина за това са незадоволителните резултати на бойците в последно време!

Бонторин има баланс от 16 победи и 4 загуби в ММА. 30-годишният бразилец се състезава в категория „петел“. Спечелил е 14 срещи преди финалния гонг (3 с нокаут и 11 след събмишън). Той подписа с UFC през 2019 година като в дебюта си спечели срещу Магомед Бибуланов с решение, а след това нокаутира Рулиан Пайва в първия рунд. Това, обаче се оказаха и последните му победи. От 2020 насам той инкасира 3 поражения в 3 двубоя (от Рей Борг, Кай-Кара Франс и Брендън Ройвъл).

Хана Сайфърс се състезава в категория „сламка“ при жените. Нейният общ баланс е 10 успеха срещу 7 поражения в ММА. Тя беше част от UFC от 2018 година. За този период американската регистрира едва 2 успеха срещу 5 поражения (4 от които поредни в последния й 4 двубоя).

Зарух Адашев (на снимката) е с баланс от 4 победи и 4 загуби в ММА. Състезава се в категория „муха“. 29-годишният американец дойде в най-известната ММА верига в света през 2020 година като обещаващ талант, след като спечели категорично всичките си три двубоя в конкурентната – Белатор. Въпреки това Адашев регистрира едва един успех (с решение над Райън Беноа) и три поражения (Тайсън Нам, Су Модаерджи и Оди Осбърн).