Начало Бокс Усик няма да чака Джошуа – Фюри

Усик няма да чака Джошуа – Фюри

Усик няма да чака Джошуа – Фюри
0

Украинецът Олександър Усик не възнамерява да седи настрани и да чака Антъни Джошуа и Тайсън Фюри да се бият за абсолютната титла в тежка категория. Това заяви мениджърът на бившия неоспорим шампион при полутежките.

Ситуацията на върха при най-тежките е доста заплетена. Мач между двамата световни шампиони никога не е бил по-близо, но Усик може да се окаже сериозна и непреодолима пречка за супер-сблъсъка.

boec.bg

Източноевропеецът е задължителен претендент за трона на WBO, а това означава, че за да има мач между Фюри и Джошуа, Усик ще трябва да си намери друго занимание.

В момента се дискутира крайният срок за мач между Джошуа и Фюри, а не Джошуа – Усик„, заяви мениджърът на Олександър – Александър Красюк.

Говореше се, че победителят ще оваканти титлата на WBO още на следващия ден. Но към днешна дата Усик все още е претендент номер едно и той не е давал съгласието си за мач между Джошуа и Фюри.

„Той е напълно възстановен от последния си мач с Чисора и е готов за битка още тази пролет. Никога не сме дискутирали възможността Олександър да се бие в двубой, който не е за пояс„, добави Красюк.

Mark Robinson/Matchroom Boxing

В същото време мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн заяви, че ако Усик и щабът му не проявят разбиране, то титлата на WBO ще бъде освободена от Джошуа.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.