Начало Бокс Усик: Щеше ми се да нанеса първи загуба на Джошуа

Усик: Щеше ми се да нанеса първи загуба на Джошуа

Усик: Щеше ми се да нанеса първи загуба на Джошуа
0

Бившият абсолютен шампион на света в полутежка категория – Олександър Усик (16-0), се закани на Антъни Джошуа и Анди Руис-младши. Украинецът е готов за битка с най-големите в тежка категория.

Пред „Скай спортс“ той заяви, че малко съжалява, че Ей Джей не е допуснал първата загуба в кариерата си именно от него.

„Няма къде да се крият. Всичко ще се нареди. Просто трябва да почакам малко и ще се бия с някого от двамата“, заяви Усик, визирайки Джошуа и Руис.

Снимка: БТА

„Всеки човек има его. Щеше ми се аз да съм първият (смее се), но сега просто ще повторя сценария на дебелото момче.“

„Бокс е – никога не се знае. В началото много се ядосах, че мексиканецът го би първи, но след това анализирах ситуацията. Стигнах до извода, че не се е случило нещо чак толкова лошо. Джошуа имаше много проблеми онази нощ, а при Руис такива не бяха налице“, заключи Олександър Усик.

Бившият абсолютен шампион все още чака своя дебют при най-тежките.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.