Начало Видео Симеон Наковски продава купа, за да купи протеза на приятел

Симеон Наковски продава купа, за да купи протеза на приятел

Симеон Наковски продава купа, за да купи протеза на приятел
0

Кикбоксьорът Симеон Наковски обявява първия си професионален трофей на търг с благотворителна цел. Боецът иска да помогне на мъж от Плевен, който се нуждае от 10 хиляди лева за протеза.

Преди време той заради диабет губи левия си крак.

От благотворителен концерт и от приятели съгражданинът на Наковски успява да събере 3 хиляди лева за протеза през 2017. Сега обаче той се нуждае от нова, която струва 10 хиляди лева. Кикбоксьорът протяга ръка на мъжа.

Всеки, който иска да помогне, може да се свърже със Симеон през профилите му в социалните мрежи.

„Купата е важна за мен, защото това е първият ми професионален мач. За мен тази купа има голяма стойност. Не по-голяма обаче от възможността да помогна на приятел“, казва Симеон Наковски.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.