Начало Бокс Ууд преди шампионската битка с Уорингтън: Аз правя по-малко грешки

Ууд преди шампионската битка с Уорингтън: Аз правя по-малко грешки

Ууд преди шампионската битка с Уорингтън: Аз правя по-малко грешки
0

Лий Ууд излиза този уикенд срещу Джош Уорингтън в защита на световната си титла в категория „перо“ от WBA със заявката, че ще направи по-малко грешки, за да опази колана върху кръста си.

Имаше уважение помежду ни през целия лагер, но смятам, че Джош става малко по-агресивен, защото го чувам да псува повече. Сигурно мисли, че хората ще го харесат повече така. В последните няколко дни мисля, че се променя. Може да се опита и да ме провокира, не знам. Казвал съм го и преди – аз съм спокоен и уравновесен и знам какво е нужно да направя. Бил съм на това ниво много тъпи. Той ще прави това, което винаги е правел. Същото важи и за мен. Винаги съм знаел, че разполагам с потенциала, но все ми е липсвало нещо малко, някаква насока. Стигнах толкова високо със свои усилия, но след Бен Дейвисън започнах да показвам най-доброто от себе си. Правя по-малко грешки и се възползвам от тези на съперника си. Той ме вдигна на следващото ниво“, каза Ууд, цитиран от Boxing Scene.

Срещата между Лий Ууд и Джош Уорингтън ще се проведе в Шефилд на 7 октомври, а галата е с начален час от 21:00 часа българско време.