Начало Бокс Уорингтън обмисля оттегляне

Уорингтън обмисля оттегляне

Уорингтън обмисля оттегляне
0

Джош Уорингтън обмисля да се оттегли, ако не спечели реванша с Мурисио Лара. Британецът загуби световната титла и сега кариерата му е заложена на карта.

Ето и какви са спомените на Джош от загубата:

„Не си спомням как ме е свалил на земята. Помня ударите преди това, но не и нокдауна“, сподели Уорингтън.

„Опитвах се да се задържа и да си спася кожата – това беше в четвъртия рунд. Минаха 20 мъчителни секунди и след това помня как баща ми ме пита: Изобщо слушаш ли ме. След това се завърнах в шестия и седмия рунд.“

Бившият световен шампион сподели кога се очаква да бъде реваншът.

„Еди Хърн говори за август или септември. Искат публиката да се завърне. Всички се целим само и единствено в победата този път. Не искам да се бия с никой друг освен с него и ако не го победя няма смисъл да продължавам с бокса“, заяви Уорингтън.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.