Начало Бокс В лагера на Ломаченко искат реванш с Хейни, но знаят, че няма да го получат

В лагера на Ломаченко искат реванш с Хейни, но знаят, че няма да го получат

В лагера на Ломаченко искат реванш с Хейни, но знаят, че няма да го получат
0

Боксовата битка между Васил Ломаченко и Девин Хейни от пролетта се превърна в една от най-дискутираните от началото на годината, тъй като спортната общественост се раздели по подов съдийското решение, връчило успеха на американеца. Ето, че два месеца по-късно темата все още е дискутирана и то от лагера на самия украинец.

Дали искаме реванш? Разбира се! Дали ще го получим? Най-вероятно не, защото Хейни вече знае с кого се би. Дали Васил спечели срещата? Да, на 100%. Но за нещастие, съдиите не бих казал, че са корумпирани, и въпреки това гледаха друг мач в сравнение с нас. Всички знаят кой спечели срещата. Всички са наясно, че „Лома“ победи. Дали Хейни ще му даде реванш? Не вярвам“, каза агентът на Ломаченко – Еджис Климас, цитиран от Boxing Scene.

Опасенията все пак са, че 35-годишната легенда на спорта няма още много време преди да свали ръкавиците окончателно. Амбицията му със сигурност е да го стори с шампионски колан на кръста, а за целта ще трябва да се бие с един измежду Жервонта Дейвис, Шакур Стивънсън или Девин Хейни възможно най-скоро.