Начало Бокс Джон Фюри обясни раздялата на Томи с Франк Уорън

Джон Фюри обясни раздялата на Томи с Франк Уорън

Джон Фюри обясни раздялата на Томи с Франк Уорън
0

Томи Фюри вече няма да се състезава под егидата на Queensberry Promotions и е в търсене на нов промоутър, за да продължи да развива боксовата си кариера. Баща му – Джон Фюри, разкри причината за това решение пред Express Sport.

Разтрогнахме, защото нямаме нужда от тях. Защо да плащаш на хора, които не вършат нищо за теб? Франк Уорън не направи нищо за Томи, нали? Не му уреди и един мач“, каза „Големия Джон“.

Той също така заяви, че ще изземе тези функции заедно със семейния адвокат, за да направят необходимото и да изкачат малкия брат Фюри на следващото ниво.

Не казвам, че не е правил нищо в миналото. За първите му шест-седем мача свърши добра работа, но изведнъж в следващите 18 месеца го остави мач нито един двубой“, допълни Джон Фюри.

Последната изява на Томи Фюри бе срещу Джейк Пол в Саудитска Арабия през зимата, където активът на „TNT“ набъбна на 9 успеха, но тогава активната страна бе американският ютубър, а не Франк Уорън и екипът му.

В момента 24-годишният талант води преговори за още една колаборация с инфлуенсър в лицето на KSI, тъй като сам осъзнава, че тези мачове носят огромни приходи, макар и да го отдалечават от сериозните битки в кариерата му.