Начало Бокс Фюри подписа, бие се с Джейк Пол на 6 август
0

Фюри подписа, бие се с Джейк Пол на 6 август

Фюри подписа, бие се с Джейк Пол на 6 август
0

Томи Фюри срещу Джейк Пол на 6 август. Битката между двамата бе потвърдена и от двете страни, като днес официално бе съобщено, че те са подписали договора, за да могат да разрешат спора си на боксовия ринг.

След дълго протакане и доста приказки, по-малкият брат на вездесъщия Тайсън Фюри ще може най-накрая да покаже, дали действително гради боксова кариера или всичко е само приказки. За влогърът пък това е шанс да се изправи за пръв път срещу професионален боксьор, след като преди това регистрира 5 поредни победи, основно срещу бивши звезди на ММА.

Двамата трябваше да се срещнат през декември, но Томи се оттегли поради заболяване. В последствие, цели 6 месеца те си разменяха закани и обиди, за да стигнем до днешната дата.

Договорът бе подписан след седмици в очакване на Джейк Пол да се съгласи, че ще се подложи на тестове за наркотици и допинг. Стигнахме до споразумение, което ни удовлетворява, така че мачът е уреден, ще се видим на 6 август“, информира в социалните мрежи Томи Фюри.

Неговото съобщение дойде часове, след като Джейк Пол го притисна до стената. „Томи Фюри, отказа се миналата година, след което се съгласи за мач сега, но баща ти се опитва да те откаже? Дадохме ти всичко – 2 милиона долара, тестове на VADA, тампони. Имаш 24 часа или край на всичко“.

Ето, че след този ултиматум по-малкият член на фамилия Фюри все пак оповести сделката. Сега въпросът е дали Томи наистина може да гради боксова кариера, или влогърът ще се окаже по-добър от него след само две години тренировки?!