Начало Бокс В лагера на Уайлдър проплакаха, че съперници отказват по $4 млн. хонорари

В лагера на Уайлдър проплакаха, че съперници отказват по $4 млн. хонорари

В лагера на Уайлдър проплакаха, че съперници отказват по $4 млн. хонорари
0

Дионтей Уайлдър продължава да стои на резервната скамейка в тежка категория, след като измина вече цяла година, откакто нокаутира Робърт Хелениус още в първия рунд в Бруклин. Междувременно бяха провалени куп преговори с потенциалните му следващи съперници, а сега от неговия лагер се оплакаха, че има хора, които отказват сериозни пари.

Когато си най-силният удряч в историята на спорта, става много трудно да си намираш съперници. Ще ви дам число – $4 млн. Можете ли да повярвате? Има бойци, които предпочитат да си седят бедни, вместо да приемат $4 млн. Това е трагедия“, каза треньорът му – Малик Скот, пред Fight Hype.

Той разкри, че мнозина са поискали суми от порядъка на $15-$20 млн., защото знаят, че няма да ги получат и ще го обвинят, че се дърпа от предизвикателството им. По всяка вероятност визира Анди Руиз, тъй като именно той бе последното име в списъка с преговарящи.

„Бронзовия бомбардировач“ изгуби ритъм в последно време, като то 2019 г. насам записва средно по един двубой на година. Годините за него обаче си отлитат, защото преди няколко дни навърши 38-годишна възраст.