Начало Бокс Виктор Фауст след нокаута от Лениър Перо: Болката бе непоносима

Виктор Фауст след нокаута от Лениър Перо: Болката бе непоносима

Виктор Фауст след нокаута от Лениър Перо: Болката бе непоносима
0

Виктор Фауст инкасира първата си загуба на професионалния боксов ринг при най-тежките, след като получи технически нокаут от Лениър Перо през уикенда на галавечерта в Сан Антонио. След битката той разкри причината за загубата си.

По време на боя разбрах, че печеля и контролирам мача, но след един пропуск в осмия рунд усетих непоносима болка, която не ми позволяваше да се движа повече. В резултат спечелих по точки, но контузията донесе победата на съперника ми“, каза украинецът, цитиран от Boxing Scene.

В шестия рунд Перо вкара тежък удар в ребрата на Фауст, след което продължи с комбинация в главата. Именно тогава ребрата му не са издържали, защото той даде гръб и получи нокдаун, въпреки че видимо имаше доминация в играта. Статистиката след двубоя дори показва, че съотношението на ударите е било 389:183. В тежка категория обаче един удар е в състояние да спечели не само даден двубой, но и цял шампионски пояс, ако попадне в точния момент на правилното място.

Виктор Фауст вече има две загуби от семейство Перо. В аматьорските си години той е сразен от Дайниър, а сега при професионалистите и от Лениър.