Начало Бокс Влезте в обувките на мениджърите и промоутърите с тази игра

Влезте в обувките на мениджърите и промоутърите с тази игра

Влезте в обувките на мениджърите и промоутърите с тази игра
0

В App Store беше пусната нова игра специално за феновете на бокса. Приложението предлага възможност да застанете от другата страна на въжетата – да влезете в обувките на хората извън ринга.

Чрез симулацията създавате шампиони в своя собствена зала, тренирате ги и им уреждате битки.

Играта е направена от създателите на друго боксово залгавие, което е с рейтинг 4,4 от 5 и има над 80 хиляди платени изтегляния във Великобритания.

„Боксинг мениджър“ е от феновете за феновете. Играта е базирана на дългогодишно проучване“, споделя Алекс Деакон, дизайнер на продукта.

„Създавате уникална вселена в света на бокса. Всичко се случва в реално време. Обърнали сме внимание на най-малките детайли, за да е максимално автентична.“

Можете да избирате между бойци от различни категории и националности. Тренирате ги по пътя към световната титла, а защо не и няколко такива.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.