Начало Бокс Внукът на Мохамед Али подписа с Аръм 55 години след легендата

Внукът на Мохамед Али подписа с Аръм 55 години след легендата

Внукът на Мохамед Али подписа с Аръм 55 години след легендата
0

Нико Али Уолш подписа договор с промоутъра Боб Аръм. Това се случва 55 години, след като дядо му – легендарният Мохамед Али, сключи сделка с президента на „Топ ранк“. Двамата започват партньорсвото си през 1966…

Внукът на един от най-великите боксьори ще дебютира при професионалистите на 14 август.

Али Уолш се състезава в средна категория.

„Правя това, което обичам. За мен беше мечта да подпиша с „Топ ранк“. Ще се забавлявам на 14 август и през следващите си битки. Чакам име, дата и локация. За мен е част да продължа завета на моя дядо. Това е огромна отговорност и името тежи“, сподели Нико.

Някои от най-ранните му спомени са в залата с дядо му Мохамед Али.

„Помня как бяхме заедно в залата с часове. Понякога трябва да си припомням, че за всички останали не е „просто дядо“, а идол“, добавя Нико Али Уолш.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.