Начало ММА Последния император се завръща!

Последния император се завръща!

Последния император се завръща!
0

Един от най-емблематичните и обичани бойци Фьодор Емеляненко се завръща в клетката. В петък руснакът ще даде специална пресконференция, на която ще анонсира новината и ще отговори на журналистически въпроси.

„Последния император“ ще се бие в популярната верига „Белатор“, информира Ариел Хелуани, един от журналстите, които се славят с достоверна информация.

Голямото завръщане на Емеляненко ще бъде през октомври.

За последно той игра и победи Рампейдж Джаксън декември 2019 година.

Оттогава 44-годишният радетел на съвременните смесени бойни изкуства пускаше по някой слух за свой мач в близкото бъдеще.

Дълги години той се биеше в Япония и се превърна в икона за спорта. Фьодор Емеляненко е един от любимите състезатели на повече от едно поколение.

Мнозина обаче приеха новината на Хелуани противоречиво и го осъдиха, че е време да се откаже.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.