Начало Бокс Хан постави Унищожителя на мястото му
0

Хан постави Унищожителя на мястото му

Хан постави Унищожителя на мястото му
0

Една от големите звезди на британския бокс – Амир Хан (34-5) обяви, че няма намерение да се връща на ринга за мач с Конър Бен (18-0). 34-годишният бивш световен шампион в суперлека и полусредна категории бе предизвикан от „Унищожителя” за двубой до края на годината. „Крал Хан” обаче отхвърли тази опция, като определи сънародника си за недостатъчно сериозно предизвикателство.

Унищожителят се развихри в Лондон, предизвика Амир Хан

„Дайте ми подходящ противник. Дайте ми Амир Хан. Знам, че той е твърде зает с участия в риалити шоута. Но ако е готов, нека да го направим”, каза 24-годишният Бен след успеха си с нокаут над Самуел Варгас (31-7-2) в Лондон.

Отговорът на Хан не закъсня: „Конър, добро представяне. Страхотно момче, пожелавам му всичко най-добро. На неговата възраст аз вече бях световен шампион. Може би, ако имаше някакви пояси, които да заложи и които да направят този мач смислен, тогава бих помислил, но той все още има твърде дълъг път пред себе си”, написа Амир в социалните мрежи.

Хан не се е боксирал от 2019 година насам. За последно британецът бе на ринга срещу Били Диб (45-6), като го нокаутира в четвъртия рунд на галавечерта в Джеда (Саудитска Арабия).