Начало Бокс Хесе Родригез преди боя със Съни Едуардс: Небето ми е граница

Хесе Родригез преди боя със Съни Едуардс: Небето ми е граница

Хесе Родригез преди боя със Съни Едуардс: Небето ми е граница
0

Хесе Родригез (18:0) планира да докаже качествата си срещу друга от звездите в категория „муха“ на световния бокс, когато се изправи срещу Съни Едуардс (20:0) този уикенд в Глендейл в спор за шампионските пояси на IBF и WBO. Латиноамериканецът не вижда лимит за своите възможности, независимо, че насреща си има човек с 20 чисти победи.

Боят ще бъде вълнуващ. Небето ми е граница. Той е добър боец – много техничен, притежава качества, бърз е и умен. Знаех, че един ден ще се срещнем и ето, че това стана. Досега не се е бил с човек с моите умения, съчетани със сила. Не ме интересува, какво ще е нужно, защото ще победя, ще прибера колана и ще му отнема „нулата“. Ще го нокаутирам“, каза „Бам“ пред Boxing Scene.

Галата в тяхна чест е планирана за нощта на 16 срещу 17 декември от 03:00 часа българско време. В бойната карта ще видим още Муроджон Ахмадалиев (11:1) – Кевин Гонзалез (26:0:1), Галал Яваи (5:0) – Роко Сантомауро (22:2), Питър МакГрейл (8:0) – Джа’Рико О’Куин (16:1:1), Джонейт Бостан (7:0) – Горди Ръс-втори (6:0), Артър Попока (11:0:1) – Карлос Мужика (8:3) Джо МакГрайл (7:0) – Едгар Ортиз-младши (8:4:2) и Алберт Гонзалез (6:0) – Алексис Едуардо Молина (9:2:1).