Начало ММА Колби Ковингтън се заяде с баскетболната легенда ЛеБрон Джеймс (ВИДЕО)

Колби Ковингтън се заяде с баскетболната легенда ЛеБрон Джеймс (ВИДЕО)

Колби Ковингтън се заяде с баскетболната легенда ЛеБрон Джеймс (ВИДЕО)
0

Колби Ковингтън се нахвърли срещу ЛеБрон Джеймс няколко дни преди своето завръщане в клетката на UFC заради една изява на баскетболната легенда по време на американския химн.

Звездата на ЛА Лейкърс бе заснет да излиза на терена преди един от мачовете за тима си, докато националният химн звучи. Той след това седна на пейката и изчака музиката да спре, но без да се включва в песента. Именно тази сцена стана повод за коментар от MMA боеца.

Ако толкова много мразиш Америка и не харесваш страната, която ти е дала милиард долара, напускай и ела да се разправяш с мен. Майната ти, ЛеБрон! Ти си страхливец. Безгръбначен страхливец и кучка“, каза Ковингтън по време на една от медийните си изяви през седмицата.

Всъщност баскетболистът по традиция се старае да не привлича вниманието към себе си, когато звучи американският химн, защото сам осъзнава, че действа разсейващо на публиката.

Колби Ковингтън от своя страна е приел ролята на националист, който не пропусна всяка една възможност, за да демонстрира любовта към родината си. Той дори се появи с руса перука и шапка с лозунга на Доналд Тръмп – „Нека отново направим Америка велика“. Двамата с 45-итя президент често се появяват на общи събития.