Начало Бокс Хънтър е готов за сблъсък с Уайт във Великобритания

Хънтър е готов за сблъсък с Уайт във Великобритания

Хънтър е готов за сблъсък с Уайт във Великобритания
0

Майкъл Хънтър би си избрал за противник Дилиън Уайт, ако можеше да си избира боксьор в тежка категория срещу когото да се изправи на ринга. Това събщи самият бивш претендент за световната титла в полутежка категория и интерконтинентален шампион на WBA.

С кого бих се бил, ако имах възможност да си избера противник? С Дилиън Уайт. С кой друг? С всяко от тези момчета. Със сигурност бих се бил с Уайт във Великобритания. Обичам британските фенове. Много е вълнуващо да се бия там. Мисля, че тази битка не би могла да се проведе никъде другаде освен във Великобритания. Работата е там, че аз имам своя история в тази страна, а Дилиън Уайт е британец. Затова ми се струва, че би било подходящо тази битка да се проведе във Великобритания“, разкри американският боксьор, цитиран от fight-bg.com.

Майкъл Хънтър има баланс от 19 победи (13 с нокаут), 1 равенство (срещу Александър Поветкин) и 1 загуба (от Олександър Усик). В следващия си сблъсък на ринга той ще се изправи срещу неговия сънародник Майк Уилсън (21 победи (10 с нокаут) и 1 загуба). Срещата ще се състои на 19 юни в „LoanDepotPark“ в Маями, Флорида.

Дилиън Уайт, който е „редовен“ шампион на WBC в тежка категория, е с баланс от 28 успеха (19 с нокаут) и 2 загуби (от Антъни Джошуа и Александър Поветкин). В последния си сблъсък на ринга Уайт се реванпшира за предходната загуба от „Руския Витяз“, нокаутирайки го в четвъртия рунд на боксова гала, състояла се на 27 март, тази година, в Гибралтар.