Начало Бокс Хърн гласи мач с Пакиао в Саудитска Арабия
0

Хърн гласи мач с Пакиао в Саудитска Арабия

Хърн гласи мач с Пакиао в Саудитска Арабия
0

Голямата акула в бокса Еди Хърн се надява да организира това лято двубой с участието на суперзвездата Мани Пакиао в Саудитска Арабия.

Легендарният филипинец не се е бил от лятото, когато победи Кийт Търман с единодушно решение след 12-рундов сблъсък. Сега шампионът на WBA в полусредна категория обмисля среща през юли, като начело на списъка му с възможни съперници са Ерол Спенс – носител на титлите на WBC и IBF, и шампионът в 4 различни категории Майки Гарсия. Еди Хърн работи с Гарсия за последния му мач – победата над Джеси Варгас, и сега се ослушва за възможността отново да е в щаба му за евентуален двубой срещу Пакиао.

„Искаме да направим шоу в Саудитска Арабия в края на юни, началото на юли, сега проучваме ситуацията. Партнираме си със „Скилс Челидж“, а това включва и забавни неща като академии и центрове за подобряване на представянето, с които да привлечем аматьори в Саудитска Арабия. Искат да направим там огромно шоу в края на юни или началото на юли. Смятам, че Мани Пакиао е човек, който с радост би пренесъл уменията си там“, коментира Хърн.