Начало Бокс Хърн каза защо Смит ще победи Бетербиев

Хърн каза защо Смит ще победи Бетербиев

Хърн каза защо Смит ще победи Бетербиев
0

Промоутърът Еди Хърн (Matchroom Boxing) искрено вярва, че на 13 януари в Квебек (Канада) местният обединен шампион в полутежка категория Артур Бетербиев (19-0, 19 КО) ще загуби от задължителния претендент на WBC британеца Калъм Смит (29-1, 21 КО).

Просто си спомням, когато Бетербиев се би в нашето шоу с Калъм Джонсън. Това беше през 2018 г. в Чикаго. След това Калъм изпусна Артур с ляво кроше. Всеки път, когато мисля за битката Бетербиев срещу Смит, си спомням този епизод. Защото знам, че лявото контра кроше е това, което Смит прави най-добре. Вече съм виждал това. Ето защо вярвам, че той ще нокаутира Бетербиев в Квебек„.

Хърн се съгласява, че няма да е лесно. „Но много хора вярват в шансовете на Калъм. Не само аз. Очаквам с нетърпение битката. В крайна сметка такава победа е нещо, което остава в паметта за цял живот. На каква възраст е Бетербиев? Видях го през януари срещу Антъни Ярд. Той е много добър. Но вярвам, че тази битка показа първите признаци на износване. Знам, че е доста уязвим. Знам, че Калъм може да го направи. И вярвам, че ще успее„, добави Хърн.