Начало Бокс Хърн старши: Екипът на Уайлдър не отговаря на обажданията ни

Хърн старши: Екипът на Уайлдър не отговаря на обажданията ни

Хърн старши: Екипът на Уайлдър не отговаря на обажданията ни
0

Основателят на „Matchroom Sport“ Боб Хърн разкри, че екипът на Уайлдър е получил не малко и-мейла и телефонни обаждания с оферти за двубой с Антъни Джошуа. За съжаление на Ей Джей, боксовия мениджър и сина му Еди Хърн, отговор от екипа на „Бронзовия бомбардировач“ няма.

„За съжаление, трябва да ви споделя, че сме изпращали три или четири мейла, дузина пъти сме им прозвънявали, но на нито веднъж не сме получили отговор от отбора на Уайлдър. Рано или късно ще си помислим, че може би не искат двубой с нас толкова много. Най-вероятно планират реванш с Фюри“, заяви Хърн старши пред LoveSport Radio.

Уайлдър е споделял пред медиите, че желае да докаже, че е по-добър от Тайсън Фюри в реванш възможно най-скоро. От друга страна, треньорът на „Краля на циганите“, Бен Дейвисън, разкри, че офертите на Джошуа не се харесват на другите боксьори и екипите им и затова никое голямо име не стъпва в ринга с англичанина.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".