Начало Бокс Терънс Крауфорд отново на ринга на 20 април

Терънс Крауфорд отново на ринга на 20 април

Терънс Крауфорд отново на ринга на 20 април
0

Звездата на професионалния бокс Терънс „Бъд“ Крауфорд (34-0, 25 нокаута) получи дата за защита на титлата си от Световната боксова организация (WBO) в полусредната категория. Кроуфорд ще излезе отново на ринга на 20-ти април, съобщи неговият промоутър Боб Аръм.

„В момента финализираме преговорите – обяви легендарният мениджър, като отказа да разкрие кой е потенциалният съперник.  – Понякога в бокса, като си отвориш устата малко, можеш да се отдалечиш от сделката. Така че аз ще запазя мълчание, но мога да ви уверя, че ще бъде много-много интересна битка.“

Въпреки че все още не е официално оповестено, почти сигурно този двубой ще се проведе в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк.

Крауфорд, който е царувал на върха в три категории (б.р. – той е бивш световен шампион в леката и супер-леката категория)  се завърна по впечатляващ начин на ринга през 2018 г. През юни той отне титлата на Световната боксова организация в полусредна категория от Джеф Хорн с технически нокаут в 9-ия рунд, а през октомври нокаутира Хосе Бенавидес в последния 12-и рунд, за да защити пояса.