Начало Бокс Юристи и бивши министри съветват Пулеви по случая с целувката (ВИДЕО)

Юристи и бивши министри съветват Пулеви по случая с целувката (ВИДЕО)

Юристи и бивши министри съветват Пулеви по случая с целувката (ВИДЕО)
0

Темата с целувката между Кубрат Пулев и американската журналистка Джени Суши продължава силно да вълнува хората у нас. Братът на Кобрата – Тервел Пулев, е специален гост в студиото на „BOEC.BG“ тази неделя. В интервю пред нас той сподели, че навсякъде хората около тях обсъждат този казус.

„В интерес на истината ми звъняха юристи, високопоставени лица, които са били в правителството,  били са и заместник-министри, хора, които за запознати с правото, имат контакти Отвъд океана.  Хората смятат, че Кубрат не е защитен добре юридически и те искат да помогнат. Всеки изразява по някакъв начин желанието си да помогне, със съветите си най-малко. Тази ситуация ми показа хората колко много искат да помогнат и как за тях – аз и Кубрат, ги представляваме“, сподели Тервел Пулев.

Припомняме, че заради въпросната целувката, Кубрат Пулев е с временно спрени права от Атлетическата комисия към Щата Калифорния, докато се разглежда случая. Заседанието е насрочено за 14-ти май. Тервел Пулев не крие, че история им носи освен чувството за подкрепа и солидарност от страна на обкръжението им, но и голяма доза хумор и комични моменти.

„Преди няколко дни бях на контролен преглед в болницата и една жена, която не познавам, ми даде път и каза: „влизайте, аз няма да ви целувам„, разказва през смях бронзовият медалист от Летните олимпийски игри в Лондон през 2012. Той допълва, че „целувката“ вече навлиза в родния фолклор като репликата „Продължаваме напред“, която Кобрата каза след единствената си загуба на професионалния ринг – от Владимир Кличко.

Интервю с Тервел Пулев може да гледате тази неделя, 21-ви април, от 19:00 часа в ефира на Bulgaria ON AIR.