Начало Бокс Тайсъна: Гледам професионален бокс само когато играят Пулеви (ВИДЕО)

Тайсъна: Гледам професионален бокс само когато играят Пулеви (ВИДЕО)

Тайсъна: Гледам професионален бокс само когато играят Пулеви (ВИДЕО)
0

Даниел Асенов все повече се замисля за професионалния боксов ринг. Шесткратният европейски шампион по бокс за аматьори призна пред камерата на „BOEC.BG“, че очаква добро предложение от мениджърите, което да приема и да направи тази следваща стъпка в кариерата си.

„Преди не бях готов за професионалния ринг, но вече имам достатъчно опит. Стига някой мениджър да ми предложи добър договор – бих приел“, призна Асенов в студиото на „BOEC.BG“.

Според Тайсъна обаче не може да се съчета аматьорски и професионалния бокс. „Не може да седнеш на два стола. Мисля изцяло за едно нещо. Първо да свършиш едното, после да се концентрирам в другото.“

Той добавя, че желанието му е да натрупа повече опит преди да предприеме тази крачка. „Най-много боксови умения се изграждт с много мачове при аматьорите“, категоричен е най-добрият български боксьори при аматьорите в момента.

На въпрос следи ли какво се случва в световния бокс, Тайсъна си признава:  „Единствено гледам бокс, когато трябва да играе Кубрат или Тервел Пулев.“

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.