Начало Бокс Загубата на Тейлър провали почти всички шансове за реванш със Серано (ВИДЕО)

Загубата на Тейлър провали почти всички шансове за реванш със Серано (ВИДЕО)

Загубата на Тейлър провали почти всички шансове за реванш със Серано (ВИДЕО)
0

Кати Тейлър инкасира първата си кариерна загуба през изминалия уикенд срещу Шантел Камерън в опита ѝ да стане безспорен световен шампион в две тегови дивизии. Този мач обаче се яви, като резервна опция за реванша ѝ с Аманда Серано, а резултатът от него изглежда ще ни лиши изобщо от подобна среща, според пуерториканката.

Определено смятам, че плановете ни за реванш приключиха. Кати е истински войн и знам, че ще иска да си върне за поражението. Това ще обсеби съзнанието ѝ на 100%. Загубата ще ѝ тези много, особено от факта, че се би у дома. Надявам се, че ще е готова за реванша. Уважавам тази ѝ амбиция. Може и все пак само да е отлагане на нашия мач, ако в крайна сметка победи, но не мисля, че ще успее да победи Камерън. Ако все пак стане, нашият реванш ще се състои“, каза Серано пред The MMA Hour.

Припомняме, че през април 2022 г. Кати Тейлър стигна до най-трудната победа в кариерата си, когато раздели съдийските гласове, за да триумфира над Аманда Серано. Мнозина дори сметнаха тогава, че решението е несправедливо и по тази причина се започна работа по втори дубъл на битката.

Камерън спря доминацията на Тейлър в женския бокс

Що се отнася до самата Серано, тя ще се бие с Хедър Харди на 5 юли за шампионските пояси на IBF, IBO, WBA, WBC и WBO в категория „перо“ по време на галата в Далас.