Начало Бокс Заснеха сцени от филма „Крийд 3“ преди мача на Райън Гарсия (ВИДЕО)

Заснеха сцени от филма „Крийд 3“ преди мача на Райън Гарсия (ВИДЕО)

Заснеха сцени от филма „Крийд 3“ преди мача на Райън Гарсия (ВИДЕО)
0

Американецът Райън Гарсия се завърна на ринга с категорична победа чрез нокаут срещу доминиканеца Хавиер Фортуна.

Главното събитие на галавечерта, която се проведе в Лос Анджелис не разочарова феновете в „Crypto.com Arena“, но за мнозина от присъстващите моментът на вечерта се състоя точно преди последния сблъсък.

В почивката между предпоследния и финалния двубой, на ринга се качи известният актьор Майкъл Бакари Джордан, който е известен с ролята на Крийд от едноименната холивудска продукция.

Продължението на славната поредица за „Роки“ се радва на изключителен интерес, а третата част ще тръгне по кината през март 2023-та. В момента текат снимките за трилогията, като професионалната галавечер бе посетена от снимачен екип, чиято цел бе да заснеме кадри, които да бъдат изпозлвани във предстоящия филм.

35-годишният Джордан влезе в ролята на режисьор и даваше насоки на публиката от ринга. Холивудската звезда детайлно описваше какви реакции иска от близо 20 000 души, които бяха окупиралаи арената.

Присъствщите бяха помолени да реагират така, сякаш току що е станал брутален нокаут, а след това са станали свидетели на ужасяваща контузия.

Първият филм от поредицата ‘Крийд“ излезе на бял свят през 2015-та, а участие в него взе бившият световен шампион в полутежка категория Тони Белю. Втората част пък излезе през 2018-та. Освен че е в главната роля, Джордан ще направи и своя дебют като кинорежисьор.