Начало Бокс Зауерланд сигурни за мача на Кобрата с Джошуа
0

Зауерланд сигурни за мача на Кобрата с Джошуа

Зауерланд сигурни за мача на Кобрата с Джошуа
0

Кубрат Пулев ще получи нов мач за световната титла, обяви мениджърът на българина Кале Зауерланд. Става въпрос за пояса на Международната боксова федерация (IBF), който е притежание на британеца Антъни Джошуа.

Шампионът е склонен да направи няколко защити на титлата си в следващите месеци, а от лагера му обявиха списък с трима потенциални съперници – задължителният Джоузеф Паркър, бившият шампион във версия WBC Бърмейн Стивърн и Пулев. Зауерланд е сигурен, че българинът ще стигне до мач за титлата.

„Трябва само да се разберем дали ще е доброволна защита. Пулев е №2 в ранглистата след Паркър и определено е следващият задължителен претендент. Така че дали до края на тази или началото на следващата година, този мач ще го има. Очаквам да стане страхотен бой. Това са две големи момчета. Джошуа влезе с гръм и трясък на професионалния ринг, но има още какво да учи от занаята. Пулев е много силен и шансовете му срещу Джошуа са 50 на 50“, смята германецът, според когото Кобрата ще се представи далеч по-добре отколкото срещу Кличко в края на 2014 г.

„Той подходи с тотално грешна стратегия в онзи мач. Всичко се обърка. Успя да разтърси Кличко, който тогава беше непобеждаван от дълги години. Кубрат не е боксьор само с един удар. Нокаутирал е и по-едри от Джошуа като Димитренко и Устинов. Ще стане интересен мач“, завършва Зауерланд, цитирано от „Тема Спорт“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.