Начало Бокс Зрелище! Кървав Кубрат Пулев нокаутира коравия Дину (ВИДЕО)
0

Зрелище! Кървав Кубрат Пулев нокаутира коравия Дину (ВИДЕО)

Зрелище! Кървав Кубрат Пулев нокаутира коравия Дину (ВИДЕО)
0

Кубрат Пулев записа победа номер 27 в кариерата си в първия си двубой на американска земя, след като нокаутира в седми рунд Богдан Дину на галавечер в Калифорния! Кобрата изигра един от най-тежките си мачове, получи голяма аркада на лявата вежда, оплиска ринга с кръв, но успя да надделее срещу коравия румънец и записа 14-и нокаут в актива си!

Българинът бе по-добър, по-активен и пласира повече удари, но Дину успя да отвори най-сериозната аркада в кариерата на Пулев. Българинът обаче се окопити и отвърна подобаващо. След два нокдауна на третия път Дину не успя да се изправи и победата отиде при най-добрия ни боксьор, който успя да запише успешен дебют в САЩ!

Първи рунд
Дину започна добре и вкара ляв прав в лицето на Пулев, който отвърна с комбинация и две добри крошета. Двамата не си дадоха никакво време за проучване, а още от първи рунд започнаха с атаките. Рундът завърши с добра комбинация на Кобрата и десен пра в главата на Дину.

Втори рунд
Кобрата опита да хване на въжетата своя съперник, но за да избегне канонада от удари Дину се хвърли в клинч. Двамата размениха бързи леви крошета, но в повечето време парираха добре атаките на съперника. Дину нацели българина с хубаво дясно кроше в края на тази част.

Трети рунд
Дину започна с отлична атака в ъгъла, нацели Пулев в главата и тялото. Румънецът вкара и дясно кроше и определено превъзхождаше до средата на рунда. Кубрат пласира дясно кроше и ляв прав, а съперникът му отвърна с удар в тялото. Дину осъществи добра атака и в края на рунда.

Четвърти рунд
Румънецът продължи да атакува и отвори сериозна аркада на лицето на Пулев, чието лице потъна в кръв. Дину не спря с ударите, а кръвта стана все повече по лицето на българина. В края на рунда Пулев успя да вкара няколко добри крошета и притисна румънеца.

Пети рунд
Дину опитва да атакува само отворената лява вежда на Пулев и вкара две крошета, които пак накара кръвта да тръгне. Двамата си размениха прави удари, а Кобрата пласира и дясно кроше. Пулев успя да уцели няколко пъти своя съперник в края на тази част

Шести рунд
Българинът не губи време и се хвърли в атака. Притисна в ъгъла Дину и успя да пласира няколко прави и крошета. Ударите по румънеца продължиха, а той трудно отвръщаше в този рунд. Пулев продължи да вкарва прави и крошета, докато Дину успя да отвори отново аркадата на нашия боксьор.

Седми рунд
Пулев успя изцяло да вземе предимство, атакува мощно и Дину е на земята след серия от удари. Румънецът не успя да стане повече! Съдията обаче видя непозволен удар отзад в главата, а румънецът опита да използва това и да си спечели дисквалификация на българина. В крайна сметка съдиите решиха да отнемат точка от актива на Кобрата и срещата продължи.

Дину се озова за втори път на земята след отлични крошета на Пулев. Българинът използва момента и засили атаките, докато румънецът опитваше просто да оцелее в този рунд. Дину се свлече за трети път на земята и повече не се изправи!

Край на мача и победа на Кубрат Пулев с нокаут в седми рунд!

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.