Начало Бокс Тервел: Труден мач, Уилямс удря силно, но бях по-добър
0

Тервел: Труден мач, Уилямс удря силно, но бях по-добър

Тервел: Труден мач, Уилямс удря силно, но бях по-добър
0

Тервел Пулев победи по точки Мич Уилямс на галавечерта в Коста Меса и все още не познава поражението вече 13 мача при професионалистите. Българинът бе доволен от успеха, който е негов втори по точки.

„Доволен съм от победата. Уилямс беше труден съперник, който не излиза само за парите, а опитва да победи. Мисля, че беше достатъчно добър, удряше силно и беше подготвен. Смятам обаче, че аз играх по-добре, по-добрите удари бяха моите.

В един момент съдията се опита да ми открадне рунда. даде официално предупреждение, но и Уилямс удряше след сигнал стоп. Това ми наруши тактиката и трябваше да наваксвам, но въпреки това смятам, че се получи добре и победих заслужено. Публиката беше невероятна. Доволен съм от огромната подкрепа, имаше повече българи отколкото американци. Дори и американците освиркаха Уилямс за грозните му изпълнения“, започна Тервел.

„От записите, които бяхме гледали, не изглеждаше да удря толкова силно. Той бе добре подготвен за този двубой. Усещах силата на ударите му върху ръката си. Добре, че не влизаха директно, ако някой от тях попаднеше чисто, можеше и да ме повали“, призна Пулев.

„Започнах с двама треньори подготовката в САЩ, но впоследствие единият отпадна, защото преценихме, че няма нужда. Другият американец в моя ъгъл е един от най-добрите специалисти в света. Всички добри боксьори го канят Казва се Руди Фернандес. Съвсем различно е в Америка. Много от нещата, които видях, бяха нови за мен. Надявам се да подобрявам играта си“, каза още българският боксьор.