Начало Бокс Звезда от UFC скочи на Хърн и Джошуа

Звезда от UFC скочи на Хърн и Джошуа

Звезда от UFC скочи на Хърн и Джошуа
0

Един от най-опасните бойци на UFC в полусредна категория – Дарън Тил, се изказа остро по адрес на Еди Хърн. ММА боецът разкритикува боксьорите в тежка категория, спомняйки си за времето на Майк Тайсън:

„Еди Хърн, престани да се държиш като глупак с твоите 60/40 дали ще гледаме Джошуа срещу Фюри/Уайлдър! Бизнес това, бизнес онова. Сякаш Ей Джей го е страх да се бие! Затова ни липсват времената на Майк Тайсън, защото беше ш***но животно“, избухна Тил.

Мнозина поддържат това становище. Все по-често се чуват мнения, че Тайсън никога не отказваше бой. „Железния Майк“ скачаше с главата напред към всяко предизвикателство, а Антъни сякаш лавира добре около мита за своя рекорд от 22-0 (победи-загуби).

Феновете на UFC в Европа чакат с нетърпение завръщането на Дарън Тил. Той ще участва в главната битка на галата в Лондон (01.02). Негов съперник е Джордж Масвидал.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.