Начало ММА Бейдър: Опонентите на Фьодор го уважават прекалено много
0

Бейдър: Опонентите на Фьодор го уважават прекалено много

Бейдър: Опонентите на Фьодор го уважават прекалено много
0

Следващият съперник на Фьодор Емелианенко, Раян Бейдър, вярва че руснакът е един от най-великите бойци за всички времена, но опонентите му го уважават твърде много на тази възраст. Американецът планира да пренебрегне уважението към „Последния император“ тази събота на събитието Bellator 214. Двамата се изправят един срещу друг във финал на Bellator World Heavyweight Grand Prix.

„Срещу Чел Сонен не видяхме много, но Фьодор изглеждаше страхотно. Той е непредвидим, а и хората го уважават твърде много. В двубоя с Франк Мир той бе свален още в началото. Преди това той бе свален и нокаутиран от Мат Митрионе.“, коментира Бейдър.

Самият Раян Бейдър е в играта от дълго време, но вярва, че неговите най-добри дни не са отминали, за разлика от тези на съперника му. Въпреки, че бившият боец на UFC не смята да се поддава на енигмата на Емелианенко, той смята, че руснакът все още има сила в ръцете.

Боецът от Невада добави, че според него борбата и напредналата му игра в стойка ще направят разликата между него и Императора.

„Бил се е с други борци, но много отдавна. Дан Хендерсън веднъж го нокаутира. Не се е бил с някого като мен от доста време. Ще го пресирам през цялото време. Знам, че мога да играя в стойка с него или да се борим на земята. Мога всичко.“, завърши изказването си Бейдър пред MMAJunkie.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.