Начало ММА Разкриха подробности около ареста на Диаз миналата година

Разкриха подробности около ареста на Диаз миналата година

Разкриха подробности около ареста на Диаз миналата година
0

Ник Диаз бе обвинен в домашно насилие през май 2018-та в Лас Вегас. Тогава звездата на UFC заяви, че е невинен и вижда жертвата за първи път.

„Работя твърде здраво, за да извърша нещо подобно. Никога не съм давал адреса си на тази жена, опитват се да ме натопят“, цитира себе си звездата пред „mmajunkie“.

По време на ареста полицаят Брус Мартинес се опитва да се пребори с MMA боеца и няколко пъти заплашва, че ще използва сила, ако той не държи ръцете си отзад:

„Слушай ме внимателно. Аз трябва да контролирам заподозрените. Такива са законите, Ник. Не ме карай да те излагам пред хората, има си процедура“, са точните думи на служителя.

Сцената се разиграва на 24-ти май миналата година. Легендата в смесените бойни изкуства бе освободен под гаранция срещу 18 хиляди долара – ден по-късно. Според жертвата, 34-годишният боец е бил под влиянието на кокаин, когато й е причинил няколко травми, включително счупено ребро. Опитвал да я удуши.

„Не съм направил нищо, кълна се в Бог“, казал Ник на полицаите.

„Това ще реши съда“, отвърнали му те.

По-късно един от тях се шегува с боеца: 

„Бас държа, че уменията ви в UFC не могат да се сравняват с моето кунг фу.“

Впоследствие на записите се вижда как Диаз не се държи агресивно с органите на реда и е бил обвинен неправомерно.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.