Начало ММА Когато Фьодор оцеля суплеса на Рандълман и го отказа след това (ВИДЕО)
0

Когато Фьодор оцеля суплеса на Рандълман и го отказа след това (ВИДЕО)

Когато Фьодор оцеля суплеса на Рандълман и го отказа след това (ВИДЕО)
0

Този уикенд легендарният ММА боец Фьодор Емелианенко ще изиграе своя 45-ти професионален двубой. „Последният император“ се изправя срещу американецът Раян Бейдър в спор за титлата в тежка категория на Bellator World Heavyweight Grand Prix. В седмицата на този двубой екипът на Boec.BG желае да ви припомни една от най-значимите победи на руснака.

На 20-ти юни, 2004 г. Емелианенко се изправи срещу покойният Кевин Рандълман, който държи победи имена като Маурисио „Шогун“ Руа и Мирко Кро Коп и е бивш шампион на UFC в тежка категория. Американецът по прякор „Чудовището“ превъзхождаше опонентите си с невероятната си физическа сила и отличните си борцови умения. Той започна по отличен начин битката срещу фаворитът Фьодор. Рандълман се докопа до гърба на съперника си и изпълни брилянтен заден суплес. Императора падна право върху главата си, а „Чудовището“ вече беше в доминантна позиция над него. Емелианенко веднага се окопити и обърна позицията в негова полза, а когато се докопа до китката на Кевин успя да сключи ръцете си захват и да го откаже с небезизвестната техника „Кимура“.

Вижте видео от историческия двубой:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.