Начало Бокс Звездите често грешат: Напивания, изневери, сбивания, наркотици

Звездите често грешат: Напивания, изневери, сбивания, наркотици

Звездите често грешат: Напивания, изневери, сбивания, наркотици
0

Звездите в бойните спортове също са хора. Макар да трябва да бъдат пример за подражание и да носят висок спортсменски дух, често те изпадат в ситуации, в които едва ли някой иска да ги вижда. През изминаващата 2018 година бяхме свидетели на не един и два скандала,в  които се забъркаха популярни имена от бойните спортове.

Може би годината бе най-скандална за Били Джо Сандърс. Доскорошният световен шампион в средна категория все още няма поражение на ринга в 27 двубоя, но титлата му бе овакантена. 29-годишният британец бе на челно място във всички новинарски издания заради две свои изцепки само в рамките на седмици. Сандърс първо бе заснет да предлага наркотици на пристрастена, като в замяна на това пожела секс услуги за негов приятел. В същото време той накара въпросната дама да удари случаен минувач, като я излъга, че е педофил. Само дни по-късно медиите на Острова пуснаха нови кадри, на които се виждат нови грозни действия на боксьора. Този път той се прави на полицай и кара случайно минаващ шофьор да се… съблече чисто гол.

Шофьорът не разпознава Сандърс и вярвайки, че това наистина е полицай, се съблича.

Конър Макгрегър също не мина годината без скандали. През април той направи нещо, което още повече усили враждата му с Хабиб Нурмагомедов. Това се случи далеч преди двубоя помежду им в клетката.

Малко след като титлата ми в лека категория бе отнета, избухливият ирландец и негови приятели атакуваха автобус, в който бяха Нурмагомедов и други ММА бойци. В резултат на атаката бяха счупени няколко прозореца на автобуса, а Майкъл Чиеза и Рей Борг бяха контузени. Все още се водят съдебни дела.

27-годишната звезда в женския ММА – Рейчъл Острович, пък бе пребита зверски от своя съпруг – Арнолд Бердон, който също ММА боец.

Боксьорът Виктор Ортиз бе обвинен в изнасилване и три сексуални нападения, а в същото време в интернет се появи записа на легендата Ранди Коучър, на което той се снима сам как маструбира.

Стефан Бонер, който бе част от UFC, бе заловен да кара пиян, а Амир Хан се оказа с 22-годишна любовница, за която разбра цял свят, в това число и жена му.