Начало Граплинг Антъни Петис срещу Хорхе Масвидал в двубой по бразилско джу-джицу

Антъни Петис срещу Хорхе Масвидал в двубой по бразилско джу-джицу

Антъни Петис срещу Хорхе Масвидал в двубой по бразилско джу-джицу
0

Двама от най-добрите бойци на UFC в полусредна категория, Хорхе Масвидал и Антъни Петис, ще премерят сили след четири седмици, но не в клетката. Опасните удрячи ще се изправят в супер-двубой по правилата на бразилското джу-джицу на събитие в Пенаскола, Флорида.

Масвидал, който е поставен под номер 4 в ранглистата на 77-килограмовите ще се изправи срещу Петис само три седмици преди битката му с Бен Аскрен на UFC 239. „Showtime“ от своя страна ще загрее за Нейт Диаз, с когото ще премерят сили на 17-ти август в Анахайм, Калифорния.

Организаторите на събитието, „DT Promotions“, обявиха, че бившият претендент за титлата в средна категория Йоел Ромеро ще изиграе граплинг двубой в същата вечер. Галата ще подкрепи фондацията „Bully Proof“, която се бори с насилието в училищата в САЩ.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.