Начало Граплинг Един тренировъчен ден на шампион на Белатор (ВИДЕО)

Един тренировъчен ден на шампион на Белатор (ВИДЕО)

Един тренировъчен ден на шампион на Белатор (ВИДЕО)
0

Шампионът на „Белатор“ в средна категория Рафаел Ловато Младши показа как протича един негов ден. В YouTube профила на „BJJ Fanatics“ бе споделено видео, което проследява майстора на бразилското джу-джицу и бруталния му трениовъчен режимм, дори когато не се готви за двубой. 

Той започва със сутрешна кондиционна тренировка за мускулна издържливост с пудовки и фитнес уреди. Обедната тренировка на шампиона се състои от условни спаринги с борба, удари и граплинг, а вечер той се отдава на неговата най-голяма страст от всички бойни изкуства – бразилското джу-джицу. 

Рафаел е със статистика от 10 победи и нито една загуба в професионалния ММА. Има 6 победи чрез събмишън и 2 с ТКО. Той е и собственик на спортна зала и главен инструктор по бразилско джу-джицу в „Lovato Jiu-Jitsu Association“. В този боен стил той е печелил световна, европейска и пан-американска титла.

Най-големият му успех в клетката се случи на 22-ри юни 2019 г., когато надделя над Гегард Мусаси в сблъсък за титлата на втората най-елитна професионална ММА организация в света „Белатор“.

Вижте изтощителните тренировки на Ловато:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.