Начало Граплинг Каубоят и Дерик Люис ще участват на граплинг галавечер

Каубоят и Дерик Люис ще участват на граплинг галавечер

Каубоят и Дерик Люис ще участват на граплинг галавечер
0

Веригата за събмишън граплинг и БЖЖ битки „Submission Underground Grappling“ ще даде поле за изява на Доналд „Каубоя“ Серони, Дерик Люис и още няколко звезди на ММА.

На 20-ти декември организацията, която е ръковедена от бившия претендент за титла в UFC Чел Сонен, ще събере едни от най-известните имена в ММА и ще ги противопостави по правилата на събмишън граплинга. Двубоите ще се играят до събмишън, а ако в редовното време няма победител, в продълженията ще се приложат специалните правила на Еди Браво (EBI Overtime Rules). 

Доналд Серони ще премери сили с бившия шампион в лека категория на UFC Рафаел Дос Аньос. Бившият шампион при най-тежките в UFC Фабрицио Вердум ще премери сили с вече пенсиониралия се боец Антъни Джонсън. 

Раян Бейдър, който е настоящ шампион на „Белатор“, ще премери сили с „Черния звяр“ Дерик Люис. На събитието ще участва и дама от UFC. Фелиша Спенсър, която е бивш претендент за поясите на Аманда Нунеш, ще премери сили с Аманда Лоуен.

Това издание на SUG ще бъде оглавено от настоящия абсолютен шампион на организацията Мейсън Фаулър и златният медалист от Пекин 2008-ма Сатоши Иший.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.