Начало Граплинг Треньор на Волкановски предаде UFC боец два пъти по време на мач

Треньор на Волкановски предаде UFC боец два пъти по време на мач

Треньор на Волкановски предаде UFC боец два пъти по време на мач
0

Karate Combat е сравнително млада верига, в която можем да видим много неща освен карате. Промоцията предлага и мачове по граплинг, а на последното си 45-о издание се случи нещо рядко срещано – в един от сблъсъците състезател бе предаден два пъти в една среща. Как обаче се стигна дотам?

В мача между австралийската звезда и граплинг треньор на Алекс Волкановски Крейг Джоунс с изгряващото име в полусредна категория на UFC Ринат Фахрединов, Джоунс приложи два пъти задушаваща техника на опонента си. Първият път всички предположиха, че Фахрединов е загубил съзнание, но моменталното му съвземане остави съмнения и мачът трябваше да продължи, въпреки че двубоят бе спрян от рефера.

Вторият път обаче Джоунс бе още по-безкомпромисен като не остави съмнение, дали техниката му е постигнала желания ефект.

Джоунс е двукратен сребърен медалист от финалите на ADCC, треньор на Алекс Волкановски и помощник в тренировъчния лагер на Израел Адесаня в миналото. Фахрединов от своя страна върви отлично в най-голямата ММА организация, като до момента е с актив от 3 победи и едно равенство. Отличните резултати в смесените бойни изкуства Ринат постига до момента с мощни тейкдауни и тежка доминация на земята отгоре. В чист граплинг обаче, Фахрединов бе принуден да премине основно в дефанзивен стил на игра срещу австралийската звезда на хватовия спорт.