Начало Граплинг и BJJ Гордън Раян захапа Ники Род отново, този път ябълката на раздора са проби на Родригез в WWE

Гордън Раян захапа Ники Род отново, този път ябълката на раздора са проби на Родригез в WWE

Гордън Раян захапа Ники Род отново, този път ябълката на раздора са проби на Родригез в WWE
0

През последните години бойният спорт граплинг започна да набира изключителна популярност в световен мащаб, а сериозната конкуренция и ръст на качеството закономерно вървяха ръка за ръка с подобаващ ентъртейнмънт. Така звездите в тази бойна дисциплина отдавна не са само атлети с невероятна техника, но и личности, които генерират сериозен интерес в социалните мрежи. А те както добре знаем се вълнуват от зрелища и интриги.

Най-именитият съвременен граплер Гордън Раян им поднесе поредна порция заяждане. И както традицията повелява огънят от думи бе насочен срещу бившия му съотборник от DDS Ники Род. Оказва се, че двамата имат различно виждане за едно конкретно събитие – проявеният интерес на Род към кеч организацията WWE. Според Раян, Ники Род, който през последните месеци показва доста добра продукция на татамито, е излъгал за отношенията си с компанията, която организира кеч събития.

Медиите в Щатите твърдят, че Ники Род е бил поканен на проби в WWE и е получил оферта да тренира с Трите Хикса и Шон Майкълс. Раян обаче има различно виждане и заявява категорично, че голяма част от информацията, която Род е споделил пред медиите не отговаря на истината.

„Забавен факт – не зная как се развива Род в кеча. Но зная, че той получи възможност за проби в кеча преди много години и то благодарение на мен, защото давах частни уроци на Шейн МакМеън. Той отиде на едни проби и се провали, никой не му се обади после. Не знам дали сега водят разговори, но частта на неговата версия в началото е 100% грешна. Сигурно е готино да изграждаш кариерата си на базата на лъжи„, коментира Раян в социалните мрежи.

Конфликтите между Род и Раян са от доста време. Те имат два мача помежду си, при които Раян излезе победител и в двата сблъсъка, но при последната битка Род имаше своите добри моменти и за първи път публиката видя Гордън в по-тежка ситуация. Още тогава Ники Род заяви, че единственото достойнство на Раян са стероидите, които използва.

Двамата бяха съотборници в елитния граплинг отбор на гения в този спорт Джон Данахър. Впоследствие тимът се разцепи като Гордън, приятелката му и Гари Тонън останаха до Данахър, а Род, братът на Гордън – Ники и австралийската звезда Крейг Джоунс направиха друг отбор, който нарекоха B – team. В момента и двата лагера тренират в Остин, щата Тексас, след като първо напуснаха Ню Йорк, а впоследствие прекараха известно време заедно в Коста Рика. Дълго време феновете се чудеха каква е била ябълката на раздора в отбора, докато Род не наруши мълчанието и заявие, че средата, която Гордън Раян е създавал е тровила отношенията и нарушила чувството за единомислие по редица въпроси в тима.