Начало Граплинг Владислав Генов предизвика класен бразилец, той се съгласи

Владислав Генов предизвика класен бразилец, той се съгласи

Владислав Генов предизвика класен бразилец, той се съгласи
0

Владислав Генов предизвика опитен и мощен бразилец  в боен дуел и получи положителен отговор. Битката между двамата ще се проведе на 14-ти декември на „Real Grappling Challange“ 8.

Кастро е състезател на GF Team. Притежава черен колан и физически превъзхожда един от най-добри родни български бойци. Бразилецът е с над 10 килограма над Генов, но двамата ще се бият в отворена категория. Българинът се състезава в категория до 77 килограма, а бъдещият му опонент в до 88 килограма.

„За мен е чест да се изправя пред състезател от неговия ранг. Това е страхотна възможност да се изправя срещу състезател от много високо ниво. Искам да докажа на себе си и на българските фенове на граплинга, че вече имаме добро ниво и не отстъпваме и на най-добрите в този спорт“, коментира за Boec.BG носителя на черен колан по бразилско джу джицу Генов.

Българинът води усилена подготовка с клуба си „Питбулс“, където огромна помощ му оказва многократният шампион на NAGA – Кристиян Попов.

Също така и в Total Brazilian Jiu Jitsu Academy, в която съм в ролята на треньор. Там разчитам на моите момчета да ми помагат в тренировките“, посочва Владислав.

В състезанието на 14-ти декември ще вземат участие и други родни бойци като Кристиян Попов, Ангел Караиванов , Веселин Дуков и Александър Александров.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.