Изнудват семейството на Мохамед Али | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ГОРЕЩО Изнудват семейството на Мохамед Али
0

Изнудват семейството на Мохамед Али

Изнудват семейството на Мохамед Али
0

Бивше гадже на Мохамед Али се опитва да забогатее след смъртта на боксовата легенда. Барбара Менса, която твърди, че нейната дъщеря Киурсти е от връзката й с трикратния световен шампион, иска 100 000 долара за записи, на която твърди, че има сцени с Али, който прави секс с различни момичета.

„Знам стойността на записите. Никой ги няма. Ще се опитам да взема максимума за тях“, казва Барбара пред „Сънди Пийпъл“.

70-годишната жена вече проучва как да бъде преместен записът от стара филмова лента на диск, за да се улесни сделката. Тя твърди, че сцените са от т. нар. „гъмбо партита“, които се организирали след боевете му.

 „Участват Али и няколко момчета и около 12 момичета. Всичките са красавици. Мохамед не мошеже да подмине красива девойка, дори да беше женен. Вижда се как правят секс“, обяснява Барбара.

Гъмбо е традиционна за Луизиана яхния. Записите били предадени на Барбара от близък негов приятел.

„Той винаги ме е наричал жена ми. Не беше скрита връзка“, допълва тя. Барбара вече е написала и книга за нейната 20-годишна връзка с боксьора и в момента 8 издателства наддавали за правата.

Киурсти вече е на 35 години. Според майката има тест за бащинство от 1988 година, който доказва, че таткото е Али, но той не е записан в свидетелството за раждане на момичето.

Барбара е била в Луивил за молитвата в памен на Али ден преди погребението му и едва не се засякла с вдовицата му Лони. Лони била виновна, че той отблъснал двете от живота си.

Мохамед редовно ходел при дъщеря си в Хюстън, докато станала на 5 години. След това обаче се намесила Лони и за последно го видяла малко преди да стане на 13. След това го видяла само веднъж, когато давал автографи в Далас.

Източник „24 часа“

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.