Начало Senshi Петър Артс води 4 свои бойци в София (ВИДЕО)

Петър Артс води 4 свои бойци в София (ВИДЕО)

Петър Артс води 4 свои бойци в София (ВИДЕО)
0

На 20 април 2019 г. в столичната зала „Арена Армеец“ ще се проведе второто издание на най-новата кикбокс галавечер у нас – SENSHI.

Очаква ни изключително бойно зрелище за Световна и Европейска титла на WAKO PRO, както и сблъсък за специалната титла на SENSHI. За първи път ще има и Киокушин двубои под правилника на KWU International Professional League.

Специален гост на събитието в София ще бъде една от най-големите легенди от близкото минало в кикбокса – Петър Артс.

„Холандския дървосекач“, който е трикратен шампион на най-силната кикбокс верига в историята – К1, има впечатляващите 106 победи в професионалната си кариера.

Преди малко повече от месец 48-годишният холандец дойде в България по покана на Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай и със съдействието на ЗАД „Армеец“, за да води тридневен лагер на високопланинската база Белмекен, който бе организиран от БККБМТ.

След прекратяването на активната си кариера, той се занимава с треньорска дейност в родната си Холандия и на 20 април зрителите и феновете на SENSHI ще могат да наблюдават в действие 4-ма от най-добрите бойци, които нидерландецът е тренирал!

Подготвя се и изненадващо добра муай тай среща, която няма да е за изпускане.

Всички участници в събитието ще бъдат обявени скоро на сайта Boec.BG.

тагове: