Начало Senshi Антон Петров се насочва към повече мачове в чужбина (ВИДЕО)

Антон Петров се насочва към повече мачове в чужбина (ВИДЕО)

Антон Петров се насочва към повече мачове в чужбина (ВИДЕО)
0

Най-добрият български състезател по муай тай сред професионалистите в последните години Антон Петров е специален гост в предстоящото издание на предаването „BOEC.BG“, което се излъчва всяка неделя от 19:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

В него той разкрива, че тази година предпочита да насочи усилията си към чуждестранни вериги и мачове, като планира поне 5-6 участия.

„Мисля да изляза тази година навън и да се бия повече там, отколкото в България“, посочва Антон Петров, който притежава световната титла по муай тай за професионалисти версия WMC,  два пъти е шампион на IFMA Amateur European champion, веднъж на IFMA Amateur world champion, както и европейски шампион е на Elite boxing.

Неговите родни фенове обаче със сигурност могат да го гледат още другата събота на българска сцена. Петров е част от бойната карта на първото издание на веригата SENSHI. Събитието ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна, с начало 19:00 часа. Съперник на българина в категория до 67 кг. ще бъде Атанасиус Кукуфикис от Гърция.

„Много се зарадвах на поканата. Подготвен съм, даже сега съм в подготовка. Има още малко време. Мисля, че ще се получат добри срещи. Видях цялата бойна карта – само топ бойци. Мисля, че всички ще са много добре подготвени“, каза още Петров. Цялото интервю може да гледате на 17-ти февруари единствено в предаването за бойни спортове и изкуства „BOEC.BG“ от 19:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Билети за SENSHI може да закупите от ticketportal.bg или от касата на залата.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.