Начало Senshi Антон Петров се насочва към повече мачове в чужбина (ВИДЕО)

Антон Петров се насочва към повече мачове в чужбина (ВИДЕО)

Антон Петров се насочва към повече мачове в чужбина (ВИДЕО)
0

Най-добрият български състезател по муай тай сред професионалистите в последните години Антон Петров е специален гост в предстоящото издание на предаването „BOEC.BG“, което се излъчва всяка неделя от 19:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

В него той разкрива, че тази година предпочита да насочи усилията си към чуждестранни вериги и мачове, като планира поне 5-6 участия.

„Мисля да изляза тази година навън и да се бия повече там, отколкото в България“, посочва Антон Петров, който притежава световната титла по муай тай за професионалисти версия WMC,  два пъти е шампион на IFMA Amateur European champion, веднъж на IFMA Amateur world champion, както и европейски шампион е на Elite boxing.

Неговите родни фенове обаче със сигурност могат да го гледат още другата събота на българска сцена. Петров е част от бойната карта на първото издание на веригата SENSHI. Събитието ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна, с начало 19:00 часа. Съперник на българина в категория до 67 кг. ще бъде Атанасиус Кукуфикис от Гърция.

„Много се зарадвах на поканата. Подготвен съм, даже сега съм в подготовка. Има още малко време. Мисля, че ще се получат добри срещи. Видях цялата бойна карта – само топ бойци. Мисля, че всички ще са много добре подготвени“, каза още Петров. Цялото интервю може да гледате на 17-ти февруари единствено в предаването за бойни спортове и изкуства „BOEC.BG“ от 19:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Билети за SENSHI може да закупите от ticketportal.bg или от касата на залата.