Начало Senshi SENSHI с две промени в програмата си за днес

SENSHI с две промени в програмата си за днес

SENSHI с две промени в програмата си за днес
0

Извънредни обстоятелства наложиха промени в последния момент в програмата на бойната професионална гала SENSHI. Първото издание е днес от 19:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна.

Заради здравословни проблеми двама от първоначално заявилите участие бойци отпаднаха. Както ви съобщихме по-рано, Антон Петров  е получил фрактура на дясната ръка, което възпрепятства мача му срещу гръка Атанасиос Кукуфикис. И така вместо единствената среща по правилата на муай тай, зрителите в зала „Конгресна“ ще видят битка по правилника на Световния киокушин съюз (KWU) – International Professional League. Двубоят ще е 3 рунда по 2 минути. В нея ще излязат един срещу друг европейският шампион по киокушин за 2018 г. Кристиян Дойчев и многократният шампион по бокс и също носител на редица медали по киокушин Стоян Илчев.

Другата рокада е свързана с един от двата мача за титла. Болест спря Йордан Янков по пътя му към Европейската титла на WAKO PRO. Двубоят обаче не отпада и на ринга вместо българина ще излезе Любо Ялови от Сърбия, който буквално за часове се присъедини към галата.

Срещите остават 11, като 10 от тях са по правилата на К-1. Осем по регламент 3 рунда по 3 минути, а за титлата с в пет рунда по 3 минути. Билетите са с цена 10 лева и ще могат да се закупят на касата на залата. Boec.BG ще предава галата пряко.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.