Начало Карате Брус Лий вдъхновява една от надеждите на Пакистан в Токио (ВИДЕО)

Брус Лий вдъхновява една от надеждите на Пакистан в Токио (ВИДЕО)

Брус Лий вдъхновява една от надеждите на Пакистан в Токио (ВИДЕО)
0

Саади Аббас е каратист от Пакистан с голяма мечта – да спечели медал от Олимпийските игри. След серия тежки контузии и неволи той почти се отказва от нея… докато не научава, че карате се присъединява към дисциплините за Токио 2020.

Пакистанецът захвърля всичко, забравя контузиите и започва да тренира по-здраво отвсякога.

През 2018 година е избран за капитан на националния отбор по карате. Печели квота и е голямата надежда за медал в родината си.

Оказва се, че живее в един и същи квартал с големия боксьор Хюсеин Ша – бронзовия медалист за Пакистан от Игрите в Сеул 1988 година.

„Цял живот се опитвам, винага са ме отписвали. Никога не знаеш какво ще стане, просто опитай!“, съветва Саади Аббас, който е герой в следващия късометражен документален филм на Международния олимпийски комитет.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.