Начало Карате Европейското по карате стартира следващата седмица

Европейското по карате стартира следващата седмица

Европейското по карате стартира следващата седмица
0

Идният четвъртък в Гуадалахара, Испания започва 54-то Европейско първенство по карате за мъже и жени в категории кумите и ката.

Състезанието ще завърши на 31 март и в него участие ще вземат едни от най-големите имена на Стария континент. Освен европейска титла, каратеките ще преследват точки за Олимпийските игри в Токио, а също така и участие на вторите Европейски игри в Беларус през лятото.

Над 500 състезателя от 51 държави са потвърдили участие на първенството, като Русия (27) и домакините от Испания (24) ще имат двете най-големи делегации на форума. Всичките 9 световни шампиона от Европа ще вземат участие на турнира – Сандра Санчес (Испания), Дорота Баназчук (Полша), Йована Прекович (Сърбия), Ирина Зарецка (Азербайджан), Елени Чацилиадоу (Гърция), Анджело Крешенцо (Италия), Стивън Дакоста (Франция), Иван Квесиш (Хърватска) и Джонатан Хорн (Германия).

www.wkf.net

Битките за медалите ще се проведат следващата събота и неделя, като цялото първенство ще бъде излъчвано онлайн на сайта www.karateworld.tv

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.